Gordijnroedes of gordijnrails?

Voor het ophangen van je gordijnen heb je de keuze tussen gordijnroedes of een gordijnrails. Binnen de meeste woningen is de gordijnrails de meestRVSgordijnroede gekozen variant. Toch zien we de laatste jaren dat de gordijnroede in opkomst is. Beide varianten hebben zo hun voor- en nadelen. Er is dus niet per definitie een optie beter. Jouw keuze zal afhangen van je voorkeuren en in welke mate deze preferenties overeenkomen met de eigenschappen van de roede of de rails. Wat je ook kiest, de keuze is geheel aan jou. Hieronder vertellen we je meer over gordijnroedes en gordijnrails.

 

Wat is een gordijnrails?

Een gordijnrails is nog altijd de standaard als het gaat om het ophangen van de gordijnen voor een raam. Bij veel woningen is een gordijnrails standaard aanwezig. Daarom is voor veel huishoudens de keuze eigenlijk al voor hen gemaakt, alhoewel het natuurlijk altijd nog mogelijk is om later de rails in te ruilen voor een gordijnroede. Een gordijnrails is meestal van aluminium gemaakt. Deze rails wordt op het plafond geplaatst. Vaak worden er aan de rails haakjes bevestigd, die je vervolgens kunt gebruiken om de gordijnen aan vast te maken. Een voordeel van een gordijnrails is dat je er een dubbele gordijnrail van kan maken. Dit levert een mooi effect op. Wel kan het lastiger zijn om een gordijnrails te bevestigen, aangezien dit item alleen aan het plafond vastgemaakt kan worden.

 

Wat is een gordijnroede?

Een gordijnroede is een ronde buis of stang waaraan een gordijn bevestigd kan worden. Met behulp van lussen of ringen is het mogelijk om hier een gordijn aan vast te maken. Naast rechte gordijnroedes zijn er ook gebogen roeden. Dit levert een uniek effect op. Het grote voordeel van gordijnroedes is dat je ze niet alleen aan het plafond kunt bevestigen, maar ook aan wanden. Hierdoor zijn gordijnroedes flexibeler dan gordijnrails. Bovendien heb je de keuze uit diverse varianten. Zo heb je meerdere opties op het gebied van materialen, zoals bijvoorbeeld een RVS gordijnroede. Maar ook op het gebied van kleuren is de keuze enorm. Populair is de zwarte gordijnroede, maar je kunt ook kiezen voor een andere kleur.

 

Waar vind ik een goede gordijnroede?

Alhoewel beide opties prima keuzes zijn, is het wel bijzonder fijn dat de gordijnroede je extra flexibiliteit geeft qua montage. We snappen daarom maar al te goed dat je dit een interessante optie vindt. Als je op zoek bent naar een ruime keuze voor de laagste prijzen van nu, is blinddesign.nl een prima keuze.

Kopen van de beste steelstofzuiger

Overweeg je om een steelstofzuiger te kopen? Deze stofzuigers hebben zeker voordelen. Ze zijn gemakkelijk in gebruik. Bovendien zijn ze licht vansteelstofzuiger gewicht en nemen ze niet veel plaats in. Ook zijn de meeste stofzuigers van dit type draadloos. Wat is de beste steelstofzuiger? Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders. Je moet in ieder geval weten op welke punten je deze stofzuigers met elkaar kunt vergelijken.

Grote verschillen in prijs en kwaliteit

Op zoek naar de beste steelstofzuiger? Dat is geen eenvoudige zoektocht. Waarom? Omdat er heel veel verschillende steelstofzuigers te koop zijn. De verschillen in prijs en kwaliteit zijn groot. Sommige stofzuigers zuigen moeiteloos alles op, terwijl andere stofzuigers veel laten liggen. Vaak presteren de duurdere stofzuigers beter. Dat wil niet zeggen dat je voor een bescheiden prijs geen goede  steelstofzuigers kunt kopen.

Hoge zuigkracht bij hoogste stand

De beste steelstofzuigers hebben, zo blijkt uit metingen, een hoge zuigkracht en dus goede zuigprestaties. Bedenk wel dat de hoogste zuigkracht doorgaans is gemeten op de hoogste stand. Doorgaans houden steelstofzuigers met een accu die stand niet langer dan een kwartier vol. Langer zuigen kan alleen op een lage stand. De zuigkracht en dus ook de zuigprestaties zijn dan doorgaans minder goed. Wil je een steelstofzuiger kopen die in ieder geval krachtig zuigt? Je kunt dan overwegen om een steelstofzuiger met snoer te kopen. Stofzuigers met snoer zuigen doorgaans krachtiger dan stofzuigers zonder snoer.

Klein stofreservoir

Steelstofzuigers, dus ook de beste stofzuigers van dit type, hebben een klein stofreservoir. Doorgaans zit dit stofreservoir aan de steel. Dit reservoir kan minimaal circa een halve liter en maximaal ruim een liter stof bevatten. Dat is, vergeleken met het circa 2 liter grote stofreservoir in een sledestofzuiger, vrij weinig. Het stofreservoir moet dus vaak worden geleegd. Regelmatig legen is ook nodig om verzekerd te zijn van voldoende zuigkracht. Waarom? Omdat de zuigkracht behoorlijk afneemt als het stofreservoir gedeeltelijk vol zit.  Helaas is het legen van het stofreservoir een vies klusje. Dat geldt ook voor het onderhouden van het motorfilter. Waarom? Omdat het motorfilter bij dit type stofzuiger vaak in het stofzuigerreservoir zit.

Zo koop je snel en eenvoudig de beste steelstofzuigers

Er zijn, zoals al eerder opgemerkt, heel veel verschillende steestofzuigers te koop. Toch hoeft het zoeken naar de beste steelstofzuiger niet lang te duren. Wie overweegt om een steelstofzuiger te kopen, kijkt vandaag nog op de website reoverview.nl. Hij vindt daar ongetwijfeld snel en eenvoudig de voor hem beste steelstofzuiger.

Witgoed reparatie, snel en goedkoop bij Witgoedbrigade.nl!

Helaas heeft je wasmachine het plotseling begeven. De wasmachine laten repareren lijkt dan de juiste oplossing. Toch is dat niet altijd het geval. wasmachine reparatieBedenk dat een wasmachine repareren niet altijd goedkoper is dan het kopen van een nieuwe wasmachine. Op een oude wasmachine zit geen garantie meer. Dure reparaties, zoals het laten vervangen van de pomp en de kuip, staan doorgaans niet in verhouding tot de kosten van een nieuwe wasmachine. Ook de te verwachten levensduur van de oude wasmachine kan een goede reden zijn om geen dure reparatie meer te laten uitvoeren. Begeeft je oude wasmachine het? Bij een serieus defect, met hoge reparatiekosten, is het aanschaffen van een nieuwe wasmachine zeker het overwegen waard. Bedenk bovendien dat de nieuwe wasmachines energiezuiniger zijn. Door een lagere water- en energierekening verdien je je nieuwe wasmachine dus deels terug.

Je weet niet zeker of het de moeite waard is om je wasmachine te repareren

Weet je niet zeker of het de moeite waard is om de wasmachine te repareren? Vraag het aan de monteur waar je contact mee opneemt. Een goede monteur geeft eerlijk advies. Hij kan adviseren om de oude wasmachine niet meer te repareren. Bij hoge reparatiekosten, zeker als de kosten meer bedragen dan 70% van de kosten van een nieuwe wasmachine, is het kopen van een nieuwe wasmachine vaak voordeliger.

De reparatiecheck op de website witgoedbrigade.nl

Neem je contact op met een betrouwbaar bedrijf om je wasmachine te repareren, zoals witgoedbrigade.nl, dan krijg je ook te horen of het repareren van je wasmachine nog de moeite waard is. Op de website van dit bedrijf kun je zelf de reparatiecheck invullen. De reparatiecheck geeft je, pop basis van het defect en de leeftijd van je wasmachine, advies of het verstandig is om de wasmachine nog te laten repareren. Kan de wasmachine beter worden vervangen? Je kunt zowel voor het repareren als voor het vervangen van je wasmachine terecht op de website van de Witgoed Brigade.

Je kunt zelf een reparatie boeken

Je wilt je wasmachine laten repareren. Dit wasmachine repareren moet natuurlijk wel gebeuren als het jou schikt. Dat is geen probleem. Op de website witgoedbrigade.nl kun je zelf een reparatie op de door jou gewenste dag boeken. Je moet in het formulier op de website zelf de dag van reparatie kiezen. Voer ook de andere gevraagde gegevens in. Na het versturen van het formulier ontvang je automatisch een bevestiging van je afspraak.

Ook voor spoedreparaties

Wij van de Witgoed Brigade weten hoe vervelend het is als de was zich steeds hoger opstapelt. Het wasmachine repareren kan desgewenst ook erg snel. Ga naar de website witgoedreparatie.nl. In het zojuist genoemde formulier voor het inplannen van je reparatie kun je in plaats van een bepaalde dag ook aangeven dat het ene spoedreparatie betreft. Je moet dan wel € 7,50 extra betalen.

De prijs van een waterontharder van HappyDrops

Heb je last van kalkaanslag en wil je nooit meer last van kalkaanslag hebben? Dan is het laten plaatsen van een HappyDrops Home de idealehappydrops oplossing. Deze waterontharder, die anders is dan de traditionele waterontharders, heeft een prijskaartje van € 649. Inclusief installatiekosten is de prijs van een waterontharder van HappyDrops circa € 900. Toegegeven, dat is een aanzienlijk bedrag. Je weet echter wel zeker dat je na het laten plaatsen van HappyDrops Home op je waterleiding nooit meer last hebt van kalkaanslag. Bovendien heeft HappyDrops Home allerlei voordelen. Je kunt er zelfs geld mee besparen.

Je koopt een goed product

De waterontharder van HappyDrops is zijn prijs zeker waard. Wist je dat het systeem zelfs voordeliger is dan de meeste traditionele oplossingen? Bovendien werkt de waterontharder van HappyDrops beter dan de traditionele waterontharders. In water zijn van nature de kalkmineralen calcium en magnesium aanwezig. Het door HappyDrops gebruikte gepatenteerde Siliphos doseersysteem zorgt ervoor dat deze kalkmineralen hun hechtingskracht verliezen met als gevolg dat bestaande kalkslag wordt opgelost. Bovendien kan er geen kalkaanslag meer ontstaan. HappyDrops is daarom beter dan andere waterontharders.

De zichtbare voordelen van HappyDrops

Je hebt besloten om een HappyDrops systeem te laten plaatsen op je waterleiding. Het resultaat is spoedig zichtbaar. Op de douchewand, de badkamertegels en in de keuken zie je geen kalkaanslag meer. Ook zie je geen kalkaanslag meer in de wasbakken en op de wc. Afhankelijk van de vooraf opgebouwde kalkaanslag ben je binnen een paar weken tot maanden na installatie van HappyDrops is de kalk uit je huis verdwenen. Je bent dus verlost van een vervelende schoonmaakklus. Op zichtbare plekken heeft de waterontharder zijn werk gedaan. Alleen al om die reden is dit systeem zijn prijs waard.

HappyDrops werkt ook op onzichtbare plaatsen

Naast een einde aan kalkaanslag in je huis werkt HappyDrops ook op een andere manier op onzichtbare plaatsen. Als gevolg van de reactie tussen metaal, zuurstof en water kunnen metalen gaan roesten. Deze roestvorming wordt corrosie genoemd. Corrosie kan ook de binnenkant van je waterleidingen aantasten. Heb je het HappyDrops systeem op je waterleiding laten monteren? Dan krijgen je waterleidingen aan de binnenkant van de waterleidingen een beschermende laag. Dankzij die beschermende laag kan de corrosie worden vertraagd of zelfs worden voorkomen. Ook om die reden is dit systeem zijn prijs waard.

HappyDrops is ook goed voor je portemonnee

Vind je de prijs van HappyDrops hoog? Bedenk dat je dankzij de HappyDrops ook geld bespaart:

  • Je hoeft geen dure schoonmaakmiddelen meer te kopen.
  • Leidingen gaan langer mee.
  • Huishoudelijke apparaten gaan langer mee.
  • Lagere energiekosten doordat huishoudelijke apparaten minder stroom verbruiken.

Je investering in dit systeem kan dus snel worden terugverdiend. Meer weten over de actuele prijs van deze waterontharder? Klik dan op de website van happydrops.nl!

Waar kan een WordPress designer je allemaal mee helpen

Als je gefrustreerd raakt door de trage snelheid, de slechte lay-out van de tekst of het onvermogen om te navigeren op de site, dan is een upgrade naar webdesign niijmegeneen meer responsieve site hetgeen waar je voor moet kiezen. Een WordPress webdesigner kan je helpen bij het herontwerpen van je website.

Verouderde website laten verbeteren door WordPress designer

Het is geweldig als je website jaren bestaat, maar op welk moment is je website verouderd? Trends en stijlen veranderen, technologische vooruitgang, en tenzij je vooruit gaat met de tijd, raak je achterop. Veel andere factoren dragen ook bij aan een verouderde website. Laat je website dan ook op tijd updaten door een wordpress webdesigner.

Nieuwe Branding door WordPress ontwikkelaar

Verouderde branding is meestal te wijten aan veranderingen in design trends en een kwestie van wat visueel interessant is voor de consument. Als je logo, kleuren en algemene ontwerp niet “modern” aanvoelen, dan is dat waarschijnlijk zo omdat ze dat niet zijn. Naast het veranderen om de trends bij te houden, is het belangrijk om je huisstijl bij te laten werken door een WordPress expert, omdat mensen zich vervelen als ze hetzelfde steeds weer zien. De naamsbekendheid is groot, maar op een gegeven moment worden consumenten er te veel aan gewend om je merk zozeer te zien dat ze het gewoon over het hoofd zien.

Bedenk hoe de verpakking van je favoriete frisdrank in de loop der jaren is veranderd – de maat, het etiket en zelfs het medium zijn waarschijnlijk ooit bijgewerkt. Zelfs je gemiddelde, alledaagse producten, van wasmiddel tot tandpasta, ondergaan vele malen een facelift in hun branding tijdens de distributie. Als ze dat niet deden, zouden de producten saai worden en zouden mensen iets anders proberen voor een andere omgeving. Maar als de branding verandert, blijft het interessanter en aantrekkelijker. Je moet de branding van je website op dezelfde manier behandelen.

WordPress expert: Een kleine Tweak of een totaal nieuwe vormgeving?

Een verouderde branding houdt meestal een groter herontwerp in. Als je je branding moet updaten, ben je over het algemeen je hele look aan het updaten. Als je website nog steeds een vrij actuele layout heeft, kun je de inhoud, kleuren en lettertypes aanpassen aan je nieuwe branding.

Ontwerp door WordPress expert

Verouderde website ontwerpen kunnen zeker te wijten zijn aan verouderde branding, maar vaak is het iets meer dan dat. Neem een kijkje op een aantal nieuwere websites en bekijk de functies die ze hebben die je website niet heeft. Nieuwe trends zijn altijd in opkomst in de webdesign industrie, en of je het leuk vindt of niet, het is belangrijk om bij te blijven met hen.

Nu zeggen we niet dat je elke nieuwe ontwerptrend die je ziet in een herontwerp van je website moet implementeren, maar als je huidige website vlak en saai aanvoelt in vergelijking met nieuwere websites, dan is dat waarschijnlijk omdat het dat is. Dus vind een paar nieuwe functies die je kunt implementeren om het interessant te houden.

Kleine Tweak of Totaal herontwerp?

Als het gehele ontwerp van je website verouderd is, is je beste kans om de hele site te herontwerpen. Soms is een gloednieuwe WordPress website makkelijker dan het updaten van elke verouderde functie. Je kunt echter kleine aanpassingen maken om sommige functies bij te werken en je website een moderner gevoel te geven als je niet kunt zwaaien met een volledig herontwerp op dit moment.

WordPress webdesigner: content

Wanneer was de laatste keer dat je de inhoud – tekst, afbeeldingen, video – op je website hebt bekeken? Is alles nog steeds accuraat en up-to-date? Werken de links op je site? Ben je in staat om de inhoud te bewerken?

Het regelmatig bijwerken van de content van je website is niet alleen belangrijk om je gebruikers de meest actuele informatie te geven, maar ook voor de SEO. Google houdt niet van stagnerende websites en beloont websites die meer waarde bieden aan hun gebruikers. Als een concurrent nieuwe nuttige informatie toevoegt en je website blijft hetzelfde met oude content, dan wordt die concurrent waarschijnlijk beloond met betere rankings.

Ben je opzoek naar een WordPress expert? Neem dan snel een kijkje op jpsmedia.nl.

Het monteren van een UTP of een FTP kabel op een patchpanel!

Je hebt een patchpaneel gemonteerd op je patchkast of serverkast. Dat was een eenvoudige klus. Je wilt het patchpanel gebruiken om diverse Patch Kabelnetwerkkabels aan te sluiten. Dan moet je natuurlijk weten hoe je een UTP of FTP kabel op een patchpanel moet monteren.

Het patchen van kabels op een UTP patchpaneel

Heb je een patchpaneel met 24 poorten? Dan maak je een gecodeerde kabelbos met 24 draden. Gebruik een klittenband om de kabelbos te bundelen. Bij het monteren van de kabel op een patchpaneel moet je de volgende stappen zetten:

  • Met een kabelstripper strip je de kabel 6 cm.
  • Ga je een datanetwerk patchen? Kies dan aan beide zijden van de kabel voor de in Europa gebruikelijke B-standaard.
  • Je legt de aderparen op de juiste volgorde.
  • Je klemt de aderparen in de sleuven.
  • Je draait de overlengte van de aderparen in elkaar. Dat doe je aan de kant waar de aders door de dogger worden afgesneden.
  • Vervolgens moet je de kabelbos bundelen. Dat kun je doen door de UTP kabel met tie-wrap te fixeren aan de bijgeleverde kabelbeugel. Dat kun je ook doen door alle UTP-kabels naar links of rechts te bundelen. Je moet er dan voor zorgen dat de kabels voldoende overlengte hebben.

Het patchen van kabels op een FTP patchpaneel

  • Je moet voor het afmonteren van een FTP paneel een LSA tool gebruiken, want deze panelen zijn voorzien van LSA strips.
  • Je moet de beschermkap van het FTP paneel demonteren. Draai de schroeven los. Je moet ook de kabelklem demonteren.
  • Je legt de kabel onder de kabelklem. Vervolgens schroef je deze vast.
  • Je legt de aderparen op de juiste volgorde en je kiest voor bijvoorbeeld de B standaard. Vervolgens klem je de aderparen in de sleuven. Nu kun je met de LSA tool de bekabeling monteren. Let op! Zet de LSA tool op de juiste wijze op de strip, want alleen dan worden de aders aan de juiste zijde door de schaar afgeknipt.
  • De kabels kunnen met tie-wraps worden vastgezet. De afdekplaat kan weer worden bevestigd.

Informatie over het monteren van kabels

Heb je nog vragen over het monteren van UTP of FTP-kabels op een patchpaneel? Neem dan gerust contact op met de specialisten van www.patchkastwinkel.nl .

Wat is VoIP?

VoIP, Voice over IP, is vast bellen via het internet. Het internet wordt dan gebruikt om spraak te transporteren. De voorheen gescheiden werelden van data en spraak worden dus samengevoegd. Er is nog maar één infrastructuur nodig, Bovendien kunnen de providers nieuwe diensten en producten ontwikkelen. Heb je een bedrijf? Dan heb je ongetwijfeld ook een verbinding met het internet. Je kunt deze internetverbinding ook gebruiken voor je telefonie. Het gebruiken van VoIP door bedrijven wordt doorgaans zakelijke VoIP genoemd. Maak je gebruik van zakelijke VoIP? Je hebt dan geen fysieke telefooncentrale meer nodig.

Zakelijk VoIP heeft veel voordelen

Kies je als MKB voor hosted VoIP? Dit heeft veel voordelen. Niet onbelangrijk is dat er enorm wordt bespaard op de belkosten. Je kunt tot 60% besparen op je belkosten. Bovendien is er bij hosted VoIP bijna geen ICT-ondersteuning nodig. Waarom niet? Omdat de telefooncentrale, ook wel PBX genoemd, in de cloud staat. Het enige wat je bij hosted VoIP nodig hebt is een internetverbinding en een aantal telefoons.

Er wordt bij hosted VoIP gebruik gemaakt van het telefonieplatform van de provider. Maak je geen zorgen over onderhoud en upgrades, want dat wordt gedaan door de provider. Hosted VoIP biedt bovendien allerlei professionele mogelijkheden, zoals een wachtmuziekje en automatisch terugbellen.

Zakelijk VoIP biedt vele functies

Kies je voor zakelijk VoIP? Dan kies je voor heel veel verschillende functies. Het aantal te gebruiken functies is overigens wel afhankelijk van het VoIP-abonnement. Kies je voor een uitgebreid abonnement? Dan kun je beschikken over meer functies. Enkele veel voorkomende functies zijn nummerweergave, anoniem bellen, wachtstand, doorverbinden, voicemail, groepsgesprekken , belgroepen en gespreksroutering. Met Zakelijk VoIP kun je dus ook als klein bedrijf een professionele indruk maken.

Bellen met zakelijk VoIP

Besluit je om te kiezen voor een zakelijk VoIP abonnement? Je betaalt dan een vast bedrag per maand. Voor dit bedrag kun je onbeperkt bellen via het internet. De telefooncentrale is virtueel. Grote investeringen zijn dus niet nodig. Je kunt eenvoudig gebruikers toevoegen of verwijderen. Het aanpassen van instellingen is heel gemakkelijk. De bereikbaarheid van je onderneming kan eenvoudig worden aangepast aan veranderingen in je onderneming. Ook kun je elke werkplek inregelen en aanpassen.

Wij zijn je graag van dienst met VoIP telefonie

Woon je in Nijmegen of omgeving? Dan zijn we je graag van dienst met VoIP telefonie. Een eenmalige grote investering is niet nodig. Je kunt kiezen om per minuut te betalen of om onbeperkt te bellen binnen Nederland voor een vast bedrag per maand. Dankzij VoIP kun je 40 tot 60 procent besparen op je telefoonkosten. Gebruikers van VoIP kunnen zelfs gratis met elkaar bellen. Op zoek naar meer voordelen? Neem dan gerust contact op met de specialisten in VoIP-telefonie van Spete. Kijk vandaag nog op onze website spete.nl.

Zoeken naar een goed beveiligingssysteem

Wie zijn huis of bedrijf goed wil beveiligen moet op zoek naar een goed beveiligingssysteem. Weet jij welk systeem wel gerekend wordt tot de besteajax-streetsiren beveiligingssystemen ter wereld? Het Ajax Alarmsysteem van vandulstautomatisering.nl. Met de smart beveiligingsapparaten van dit beveiligingssysteem is het mogelijk om je hele bedrijf of huis optimaal te beveiligen. Uitgangspunt van dit alarmsysteem is de optimale beveiliging van je bedrijf of huis. Ook aan het ontwerp van dit alarmsysteem is veel aandacht besteed. Waarom? Omdat men bij Ajax Systems, het bedrijf waar de Ajax Alarmsystemen worden geproduceerd, van mening is dat beveiliging ook kunst is. Immers, hun motto luidt “When Security is Art”.

Beveiligingsapparaten van dit beveiligingssysteem

In de starterskit van dit beveiligingssysteem zitten allerlei beveiligingsapparaten. Met die beveiligingsapparaten kun je een huis of een bedrijf beveiligen. De volgende beveiligingsapparaten zitten in de Starter Kit: bewegingssensoren, glasbreukdetectoren, bedieningspanelen/zenders en een krachtige HUB.
Niet in de Starter Kit, maar wel los verkrijgbaar, zijn beveiligingsapparaten zoals sirenes en branddetectoren.

Over de werking van de beveiligingsapparaten

Dankzij de bewegingssensoren is het onmogelijk dat ongewenste personen je huis of bedrijf kunnen binnendringen zonder te worden opgemerkt. Willen indringers je huis of bedrijf binnendringen door een ruit te vernielen? Glasbreukdetectoren bemerken natuurlijk glasbreuk. De bedieningspanelen en zenders maken het mogelijk om het beveiligingssysteem snel en eenvoudig te besturen. Dankzij de krachtige HUB is het systeem altijd verbonden met het internet. Die internetverbinding maakt het mogelijk dat het systeem alarm slaat.
Met deze gegarandeerd goed functionerende beveiligingsapparaten kan zowel een huis als een groot bedrijf optimaal worden beveiligd.

De functionaliteiten van dit beveiligingssysteem

Wat zijn de functionaliteiten van dit systeem? Wanneer treedt het dus in werking? Wanneer geeft het systeem een waarschuwing af? Het systeem reageert niet alleen op indringers, maar ook op een black-outs, internet falen, sensor falen, hackpogingen, serverproblemen en fysieke schade. Wat gebeurt er als het beveiligingssysteem een van die zaken bemerkt? Door Ajax System App ontvangt iedereen die aan het systeem gekoppeld is een bericht. Zo wordt iedereen dus gealarmeerd. De beveiligingsapparaten kunnen als ze een van de genoemde zaken bemerken ook zelf alarm slaan. De vele functionaliteiten van dit systeem maken een optimale beveiliging van je huis of je bedrijf mogelijk.

Bediening van het beveiligingssysteem

Hoe moet dit systeem worden bediend? De functionaliteiten van dit systeem kunnen bediend worden via een app op je tablet of smartphone. Deze handige app kan gratis op je smartphone of tablet worden gedownload.

Welke banken bieden een hypotheek voor een dga?

Wanneer je als dga op zoek gaat naar een hypotheekverstrekker zal je merken dat veel banken afvallen omdat ze uitsluitend hypothecaire leningen verstrekken aan particulieren of aan bedrijven met een degelijke en reeds lange positieve financiële achtergrond. Als dga ben je immers persoonlijk aansprakelijk en als je niet aan je aflossingsverplichtingen voldoet kan dit de bank veel geld kosten. Daarom zijn ze vaak terughoudend met het verstrekken van een hypotheek aan een dga. Maar er zijn wel banken die een gunstige uitzondering op de regel vormen.

Fina Forte verstrekt wel vaak een hypotheek aan een dga

Fina Forte is een financieringsbedrijf dat zich richt op ondernemers als het gaat om het verstrekken van een hypothecaire lening. Wil je een bankFinaforte-hogere-hypotheek-voor-ondernemers vinden die een hypotheek aan een dga verstrekt dan is de kans groot dat je bij Fina Forte het beste uitkomt. Natuurlijk wordt ook hier je aanvraag zorgvuldig beoordeeld. Je moet inzicht kunnen geven in de financiële positie van je bedrijf, de geldverstrekker moet immers kunnen beoordelen of je voldoende kredietwaardig bent om de verplichtingen te kunnen nakomen. Voor de hypotheek geldt het bedrijfspand waarop de lening betrekking heeft vanzelfsprekend als onderpand.

Sluit een dga hypotheek af bij de specialist

Als je als dga een hypotheek wilt afsluiten dan kun je dit doen bij een gespecialiseerde geldverstrekker zoals Fina Forte. Hier zitten mensen die begrijpen hoe de financiën van een bedrijf in elkaar zitten en dat werkt vaak vlotter dan wanneer er bij een ‘gewone’ bank eerst een extra deskundige naar moet kijken. Wil je een voordelige lening die tegelijk verantwoord is dan kun je bij Fina Forte terecht voor het beste advies. Uiteraard beoordelen we hoeveel je kunt lenen aan de hand van je jaarcijfers zodat je een verantwoorde lening aangaat. Ga nu naar onze website en bereken jouw hypotheek direct online.

CBD olie ondersteunt de slaap

Goed slapen is belangrijk. Tijdens de slaap herstelt het lichaam zich. Oude cellen worden verwijderd en nieuwe cellen worden aangemaakt. Slaap je niet goed? Je kunt je slaapfunctie verbeteren door CBD olie te gebruiken. Veel mensen die CBD olie voor het slapen gaan gebruiken hebben, zo zeggen ze, een goede nachtrust en een gezonde slaap.

De invloed van CBD olie op het slapen

CBD olie heeft, zo blijkt uit onderzoek, een gunstige invloed op het gemak waarmee je in slaap valt en op de slaapduur. De diepe derde slaapfase wordt langer en de REM slaap, de lichte slaap tijdens welke je droomt, wordt korter. Door een kortere REM slaap ervaar je vaak een droomloze slaap. Je slaap wordt meer ontspannen en beter. Veel mensen hebben het positieve effect van CBD olie op hun slaap inmiddels ervaren.

Het innemen van de CBD olie

Neem de CBD olie ongeveer een uur voor het slapengaan in. Je moet de druppels onder de tong plaatsen. Laat de druppels ongeveer twintig inwerken onder je tong. Slik ze dan pas in. Gebruik geen water bij het innemen, want als je water gebruikt dan wordt de CBD olie minder goed opgenomen door de slijmvliezen.

Zoeken naar de juiste CBD olie

Ben je op zoek naar CBD olie die je een goede nachtrust kan bezorgen? Kijk dan op de website van de Olieshop.

CBD olie heeft geen bijwerking

Slaapmiddelen op recept hebben vaak vervelende bijwerkingen. CBD olie heeft geen bijwerkingen. Daarom kan vrijwel iedereen die slaapproblemen heeft CBD olie gebruiken. Waarschijnlijk merk je niet direct dat je een betere nachtrust hebt. Heb geduld. Vaak merk je het effect pas na een paar weken. Eventueel kun je ook de dosering verhogen. Wellicht heb je meer nodig dan enkele druppeltjes per dag. Werkt het toch niet? Stop er dan mee. CBD olie is geen wondermiddel dat iedereen een goed nachtrust bezorgt.

Het kopen van de CBD olie

Koop de CBD olie bij een betrouwbare leverancier. Kijk bijvoorbeeld op de website van de Olieshop. Via de CBD adviseur kom je onder andere te weten dat Endoca CBD olie Raw 15% een goede nachtrust bevordert. Door de hoge concentratie CBD kan volstaan worden met een kleine dosering. Bijwerkingen zijn er, bij normaal gebruik van deze CBD olie, voor zover bekend niet.

Boek drukken

Tegenwoordig zijn er miljoenen drukkerijen over de hele wereld voor boeken drukken. Wist je dat er een tijd bestond dat boeken drukken helemaal niet mogelijk was?

Boeken overschrijven

boek-drukken-goedkoopVroeger konden boeken niet gedrukt worden. Toen werden alle boeken met de hand geschreven. Als er een kopie nog was van een boek moest er een kopie met de hand worden gemaakt. Iemand moest de boeken dus overschrijven.

Veel boeken zijn verloren gegaan omdat er niet genoeg kopieën waren. Veel kennis is ook verloren gegaan met de boeken. Tot de dag van vandaag weten we bijvoorbeeld niet hoe Griekse vuur werd gemaakt. Het was een vuur dat niet uit te doven was. Het ging pas uit wanneer het zichzelf uitgebrand had. Zelfs met al onze technologie kunnen we niet achter het geheim komen. Veel meer geheimen zijn verloren gegaan omdat boek drukken niet mogelijk was.

Drukpers

Toen de drukpers uitgevonden en boek drukken mogelijk werd veranderde de wereld. In boeken zit kennis en door boek drukken konden boeken over de hele wereld verspreid worden. Zo verspreide kennis zich snel over de hele wereld. Wil je meer leren over boek drukken? Bezoek dan ook eens de volgende websites voor meer informatie hierover.

http://www.schrijvenonline.org

https://www.fh.nl

https://www.boekenbrochures.nl

 

Jaarrekening Excel XBRL

Veel bedrijven maken een jaarrekening met Excel omdat het een makkelijk te gebruiken programma is en je kunt er veel mee. Het kost ook niet veel tijd om nieuwe medewerkers in te werken. Met een korte inwerkperiode kunnen medewerkers die het nog nooit gebruikt hebben al als professionele mee aan de slag.

XBRL

xbrl-xcel-jaarrekeningHet is niet altijd even handig om in Excel te werken. Het komt in de laatste jaren steeds vaker dat bedrijven verplicht worden om een jaarrekening in XBRL aan te leveren. XBRL is al wat ingewikkelder en medewerkers ermee leren werken gaat ook niet altijd even makkelijk. De medewerkers zullen meestal een cursus moeten volgen om met XBRL leren te werken.

Laten converteren

Op de korte termijn is er wel een oplossing voor bedrijven dat Excel gebruiken. In Nederland zijn er namelijk diverse bedrijven dat zich bezig houden met jaarrekening Excel XBRL. Dit houdt in dat bestanden van Excel naar XBRL worden omgezet. Voor jaarrekening Excel XBRL moeten de klanten de jaarrekening in Excel aanleveren waar het wordt omgezet naar XBRL.

Wil je meer leren over jaarrekening Excel XBRL? Bezoek dan de websites die we op een rijtje hebben gezet voor meer informatie over dit onderwerp.

accountantweek.nl/

xbrlweb.parseport.com/nl/

-answers.microsoft.com/nl-nl

Shin Splints, Wat Is Het En Hoe Voorkomen/Genezen?

Nieuw onderwerp: Shin Splints, een veel voorkomend probleem en het heeft iets te maken met de scheenbenen.

Wat is shin splint?

Het komt vaak voor bij mensen die veel sporten zoals springen rennen enzovoorts, het is geen specifiekeShin Splints aandoening eigenlijk kort samengevat voor vele aandoeningen aan te duiden. De blessures aam het onderbeen behoort tot de groep shin splint genoemd.
Het is dus rond het scheenbeen, de twee klachten vormen de hoofdmoot bij shin splint, type 1 is irritaties d.m.v. je voelt uitstralingen vanuit midden van de scheenbeen. Type 2 kenmerkt zich door een geïrriteerde scheenbeen je voelt dit dan aan de oppervlakte van je scheenbeenspier. Als je last hebt van kleine scheurtjes die te zien zijn op een röntgenfoto dan heb je te maken met stressfactuur het bot is sneller overbelast, en word brozer.

Oorzaken shin splints

Het wordt altijd veroorzaakt door overbelasting. Het scheenbeen bot is een kwetsbaar bot dat gauw overbelast raakt, vooral als je veel sport. Ook door een slechte houding kan dit voorkomen.

Voorkomen van shin splints

Het is eenvoudig te voorkomen door een trainingsmethode en een goede dosering nachtrust. Door te trainen kun je je scheenbeenspieren versterken en zo de kans op shin splint / blessures te verminderen.

Symptomen shin splints

De symptomen zijn stekende pijn in het onderbeen, bij wie het in een ver stadium is, kan het ervaren worden als stokslagen. Je been kan rood en lichtgezwollen raken en het scheenbeen doet zeer.

Wie lopen er gevaar?

Fanatieke sporters, wie in het leger werkt is de kans ook groot dat dit voorkomt.

Wat is de behandeling van shin splints?

In veel gevallen word rust voorgeschreven, en regelmatig koelen met ijs, ook de fysio wordt ingeschakeld. Na een aantal dagen kun je rustig beginnen met rek en strek oefeningen. Tegenwoordig is er een nieuwe methode genaamd de shockwave therapie, door trillingen worden de spieren bij wijze van spreken wakker geschud. Het is pijnloos en doelmatig, en neemt weinig tijd in beslag. Hierdoor word de genezing zeker sneller.

Vluchtelingen in Nederland: niet voor hun plezier

Wanneer je de laatste maanden, het laatste jaar nog maar een fractie van de actualiteit hebtVluchtelingen Vrijwilligerswerk gevolgd,dan weet je gewoon vast al dat er overal in de wereld meer en meer vluchtelingen worden gesignaleerd in de wereld, zo ook in Nederland. Voor sommigen lijkt dit negatief nieuws, is dit niet nodig, maar het is belangrijk in te zien dat deze mensen hier ook niet zomaar zelf voor hebben gekozen. Zij hebben vaak al hun familie en vrienden achter gelaten, gewoon omdat ze het in hun land niet meer konden uithouden. Het was niet langer haalbaar voor hen. Zij zitten hier dus niet voor hun plezier, maar wel omdat ze gewoonweg niet anders konden. Zij zitten hier nu zonder hun rechten, zij kunnen dus heel wat hulp gebruiken.

Waarom zou je daar dan vrijwilligerswerk uitvoeren?

Misschien is het wel een goed idee om vrijwilligerswerk te doen met deze vluchtelingen. Je kan zeer veel doen. Zo kan je gewoonweg met hen wat praten, zodat ze een beetje hun hart kunnen luchten, je kan praktische hulp verlenen door bijvoorbeeld eten uit te delen aan deze families… Kortom, je kan op zeer veel verschillende manieren je steentje bijdragen. Waarom is het zo’n goed idee? Enerzijds voor deze mensen zelf natuurlijk, zij kunnen altijd wat extra hulp gebruiken. Maar ook voor jezelf, hierdoor leer je deze mensen echt kennen, je leert meer bij over de cultuur… Het overstijgt de vooroordelen die er bestaan. Niet alle buitenlanders profiteren gewoon van onze welvaart, dat kan je op deze manier leren! Bovendien kan je eventueel zo mooie vriendschappen opbouwen, zowel met de vluchtelingen zelf en hun families, maar ook met collega’s. En dit is dan nog eens allemaal gratis voor jezelf. Je wordt er dan wel niet voor betaald, maar er zijn zoveel mooie kanten aan deze job!

Wat doen bij verdere interesse hierin?

Wanneer je hierin wel interesse hebt, maar je hebt nog wat vragen, neem dan zeker een kijkje op de vacaturebank bij jou in de buurt. Hier kan je alvast meer informatie ophalen die je nodig hebt. Wanneer je nog verdere vragen zou hebben, kan je deze daar altijd stellen. De medewerkers kunnen altijd hulp gebruiken en zullen dus met veel plezier al jouw vragen beantwoorden.

Horoscoop Kreeft, De Sterren Voorspellen Uw Persoonlijke Eigenschappen!

Wil je graag meer over astrologie en je sterrenbeeld Kreeft te weten komen? Kijk dan zeker verder opHoroscoop Kreeft deze gratis daghoroscoop website! Hieronder vind u de voorspelling horoscoop kreeft en de eigenschappen van de Kreeften onder ons.

Mensen met kreeft sterrenbeeld zijn gevoelig

De Kreeft is een zeer gevoelig persoon en enorm zorgzaam. Dit betekent dat vrienden en familie graag bij jouw in de buurt zijn. Zorg er alleen wel voor, dat het niet alleen maar geven is. Het is belangrijk af en toe ook liefde terug te krijgen. Zodra mensen gewend zijn aan jouw liefde, kan dat er snel bij in schieten. Pas daar dus voor op! Je houdt erg van huiselijkheid, en denkt graag met nostalgie terug aan de tijd van vroeger. Het liefst zou je weer terug gaan naar het verleden. De belangrijkste les voor de kreeft is om dapper de toekomst in te durven gaan.

Moeite met confrontaties

De kreeft vindt het moeilijk om in ruzies en confrontaties te zijn. Het liefst gaan zij die uit de weg. Als je gekwetst of teleurgesteld bent, houd je afstand en kruip je in je schulp. Het kan dus op andere mensen overkomen dat je verlegen lijkt te zijn. Als je echter iemand helemaal vertrouwt, gaan de remmen los en voer je graag allerlei interessante gesprekken. Daar is helemaal niets mis mee, om eerst de kat uit de boom te kijken.

Relatie zeer belangrijk

Voor de kreeft is een relatie het belangrijkste wat er is. Je bent intuitief en inlevend, en wilt niets liever dan zorgen van de mensen van wie je houdt. Je kookt uitgebreid voor je partner, geeft hem massages en bouwt een fijn en knus thuis dat de partner nooit wil verlaten. Daar ligt echter ook de valkuil voor de kreeft: zorg dat je nooit te afhankelijk wordt van je partner. Het is altijd belangrijk ook aan jezelf te denken, daar is niets mis mee.

Gevoelens uiten belangrijk

Het belangrijkste hemellichaam voor de kreeft is de maan. Dit betekent dat je gevoel en je humeur ieder moment kan omslaan. Daar is helaas niets tegen te doen. Je kunt het beste maar gewoon meegaan met de stroom, er tegen in gaan zorgt er alleen maar voor dat de emoties hoger oplopen. Het is daarom belangrijk dat de kreeft een creatieve uitlaatklep heeft. Wat hierbij handig kan zijn, is om hiervan ook je beroep te maken. Geschikte beroepen zijn psychotherapeut, arts of kok bijvoorbeeld. Daarin ben je praktisch bezig, maar kun je ook je gevoelens uiten. Belangrijke lichaamsdelen voor de kreeft zijn de borst en de buik. Het kan ervoor zorgen dat je gaat eten uit emotie. Het is belangrijk dat je daar op let. Zorg dat je jezelf op een gezonde manier kan uiten.

Mozaiek Tegels Kopen Online Voordelig Thuisbezorgt

Tegels 60x60Mozaïek Tegels van 60×60 zijn op zich behoorlijk grote tegels, die over het algemeen vaak in tuinen worden gebruikt. Je hebt in dit formaat wel allerlei varianten en dan hebben we het met name over het uiterlijk van de tegels van 60×60. Er zijn gewoon meerdere looks waar je voor kunt gaan met de tegels van 60×60, er is namelijk ongelooflijk vaal aan kleur en dergelijke in de aanbieding, waar je dankbaar gebruik van kunt maken. Zo zijn er tegels van 60×60 met de meer Mediterrane look, waardoor je het gevoel krijgt heerlijk op vakantie te zijn, als de zon er nog eens bij zal schijnen dan voel je jezelf de koning te rijk.

Maar er zijn ook meer neutrale kleuren waar je gebruik van kunt maken. En wat zou je ervan denken  om van alles door elkaar te doen? De specialist waar je de tegels van 60×60 bij koopt zal je daar absoluut advies bij kunnen geven. Pak deze zomer lekker je tuin aan en ga er volop van genieten. Wie wil er nou nog op vakantie als je de tuin zo mooi met deze tegels hebt aangepakt?

Titanium ringen

Titanium ringenRingen van titanium zijn nog niet bij iedereen heel erg bekend. En dat is jammer. Vaak denkt men hierbij aan simpele titanium ringen die alleen door mensen die een allergische reactie op andere metalen hebben worden gedragen en dat de keuze hierin erg gelimiteerd is. Niets is minder waar, want er zijn ongelooflijk veel mogelijkheden om mooie titanium ringen te laten maken. Vanaf 100 euro heb je al een behoorlijk stijlvolle ring en dat is een goede prijs. Er zijn titanium ringen voor zowel mannen als vrouwen te koop.

Deze ringen kun je bij de juwelier kopen, maar ook kun je online bij  meerdere websites terecht waar ze titanium ringen verkopen. Het is een mooi, sterk en tegelijkertijd licht product, dus je hebt niet meteen een enorm zware ring om je vinger zitten, wat door veel mensen wel wordt gedacht. Het is tijd dat de titanium ringen eens uit de schaduw van goud en zilver treden en laten zien dat ze het meer dan waard zijn om gekocht te worden, want ze doen absoluut niet onder aan de andere soorten ringen.

Weinig tijd om te koken? Zie hier vele snelle recepten.

Doordeweeks heb je vaak weinig tijd op te koken. Toch wil je graag een lekkere en gezonde maaltijd neerzetten in je eigen keuken. De kant-en-klaar maaltijden zitten vaak vol met suikers en zout en zijn niet bepaalt gezond te noemen. De snelle maaltijden uit de supermarkt zijn vaak niet gevarieerd genoeg, waardoor het lastig is om iets lekkers klaar te maken in je eigen keuken. Toch kan je als je weinig tijd hebt om te koken wel iets lekkers serveren met onze snelle recepten.

recept

Snelle recepten in minder dan 30 minuten.

Wij hebben een aantal lekkere snelle recepten die binnen 30 minuten al klaar kunnen zijn. De recepten zijn vaak een stuk eenvoudiger dan je vooraf ooit had gedacht. Daarnaast zitten ze vol met verse ingrediënten en zijn ze ook nog eens gezond. Van een lekkere aardappelschotel tot een pasta of Chinese maaltijd. Het maakt niet uit wat je uitkiest alle snelle recepten staan binnen 30 minuten op tafel. Ideaal als je geen tijd hebt om iets klaar te maken als je uit je werk komt.

Snelle recepten binnen 15 minuten.

recepten

De echte snelle chefs kunnen zelfs binnen 15 minuten een heerlijke gevarieerde maaltijd op tafel zetten. Jamie Oliver is hier een voorbeeld van, maar wij hebben ook een aantal super snelle recepten die binnen no-time geserveerd kunnen worden. De lekkerste gerechten hoeven echt geen uren op te staan en kunnen al binnen 15 minuten geserveerd worden.