Steeds meer vraag naar vertalers

iso gecertificeerd vertaalbureauTegenwoordig is er veel vraag naar vertalers en het komt vooral van ondernemers. Ondernemers zien dat het makkelijker en goedkoper is om een nieuwe markt op te gaan, dankzij het internet.

Wanneer ondernemers een nieuwe markt op willen gaan hebben ze wel veel vertaalwerk nodig, want een website opzetten in het Nederlands kan natuurlijk niet. Als je in Italiƫ producten wil gaan verkopen, moet je wel een website hebben in het Italiaans. Voor het vertaalwerk word vaak een vertaalbureau ingezet, omdat ondernemers meer vertrouwen hebben in een bedrijf, dan in individuele vertalers. Een vertaalbureau kan ook de vertalingen snel leveren en je kunt zeker zijn van de kwaliteit.

De voordelen van de teksten bij een persoon te laten vertalen en niet bij een vertaalbureau, is dat het goedkoper is. Als iemand voor zichzelf werkt heeft die immers geen extra kosten en hoeft die alleen aan zijn eigen winst te denken. Het nadeel hiervan is dat je nooit zeker bent van de taal en de persoon zal waarschijnlijk, maar 1 vreemde taal kennen. Een vertaalbureau heeft meerder mensen in dienst en zo dus ook toegang tot meerdere talen. Het personeel word ook altijd op bekwaamheid getest, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit.

Leave a Reply